Delta Dunarii
Avem placerea de a va prezenta urmatorele noastre alegeri tinand cont de urmatorele aspecte:
Delta DunariiDelta Dunarii
6/4/2007
Delta Dunarii
Delta Dunarii

Imobiliare

Old Fashion Imobiliare ,

Dan Mocanu
Tel:
+40 (0)72122663


Delta Dunarii

Informatii

  +40 (0)721422663 Dan Mocanu

Old Fashion este una dintre cele mai importante companii imobiliare dinTulcea si din Delta Dunarii, cu o experienta de 10 ani in crearea, dezvoltarea si implementarea celor mai eficiente solutii necesare atingerii cu succes a obiectivelor clientilor sai.

Pe o piata imobiliara in continua miscare si transformare, obiectivul principal al Old Fashion il reprezinta abordarea in mod profesionist a cerintelor clientilor sai corporativi, institutionali sau privati, intarind o relatie pe termen lung cu acestia, bazata pe incredere, respect si integritate.

Pachetul de servicii imobiliare oferit de Old Fashion este rezultatul abordarii minutioase a complexitatii fiecarui aspect al cererii unui client. Chiar daca lucreaza pentru proprietari, chiriasi, cumparatori sau investitori, Old Fashion ofera servicii imobiliare integrate care cuprind analiza de piata, evaluarea proprietatii, coordonare juridica, analiza taxelor aferente tranzactiilor, analize de risc, planificare strategica si asistenta negociere.

Un aspect important al abordarii cu succes a noilor tendinte ale pietei imobiliare il reprezinta serviciile de management al investitiei. In aceasta arie Old Fashion a dezvoltat cu succes o serie de strategii de achizitii de terenuri si proprietati in si in afara Deltei, urmarind in acelasi timp cresterea valorii de piata si oportunitatile de dezvoltare a acestor plasamente.


Home13| Constructii12|11Hoteluri10|9Servicii8|7Relaxare6|5Contact |42Imobiliare3|1Links
Copyright © Business Company. All rights reserved.